Lajfstajl

Published on January 24th, 2019 | by Irena Sturm

0

700 otrok brezplačno na smučarijo

Dobrih 700 otrok iz sedemnajstih osnovnih šol, bo letos med 21. in 25. januarjem, brezplačno smučalo na Rogli v okviru vseslovenske akcije ” Šolar na smuči”.

Namen projekta je popularizirati zimski šport pri otrocih. S tem bodo omogočili 2400 otrokom širom Slovenije en dan na smučeh, na enem izmed štirih slovenskih smučišč.

Poleg brezplačne smučarske vozovnice so otrokom na voljo tudi brezplačni učitelji smučanja iz smučarske šole Alpska šola.

Častni pokrovitelj akcije je, ki je letos že peta zapored je predsednik Republike Slovenije, njen ambasador pa Jure Košir. Kot partner se je vključila tudi slovenska Policija, ki skrbi za varnost na poti do smučišč, kakor tudi na njih.

Vir: adrenalin.si, Unitur

Tags: , , ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN