Šport

Published on January 9th, 2019 | by Irena Sturm

0

Freestajlerji trenirali slopestyle

Člani mladinske ekipe v smučanju prostega sloga Miha Miljavec, Maks Pikec, Klemen Vidmar, Jošt Klančar in Žiga Kovačič so med božično novoletnimi prazniki na smučišču Flachauwinkl v Avstriji opravili trening na poligonih za slopestyle.

To so bile priprave na bližajoča se prva tekmovanja za evropski pokal v bližnji Avstriji. Prvo prizorišče tekmovanja je Kreischberg (16 – 17.01.2019), temu pa sledi Sankt Anton (26 – 27.01.2019).

Izkoristili so izjemne pogoje, ki jih nudi to avstrijsko smučišče, kljub pomankanju snega širom Evrope. Fantje so pokazali velik napredek pri izvajanju trikov na big air skakalnicah, kot tudi na drsnih objektih v snežnem parku.

V času do prvih tekmovanj bodo fantje opravili še par treningov na omenjenem smučišču in še dodatno izpilili tehniko izvajanja trikov. To jim bo dvignilo sigurnost in samozavest, kar je nujno potrebno za odlično nastopanje na EC tekmovanjih, kjer je konkurenca zelo močna.

Nadejajo se dobrih rezultatov v prihajajočih mesecih na tekmah evropskega pokala in že pogledujejo na vrhunec sezone, na mladinsko svetovno prvenstvo v mesecu aprilu na Švedskem.

Vir: SZS

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN