Šport

Published on February 25th, 2018 | by admin

0

Hafnerju zlato in srebro

V dolini Funes v Italiji so včeraj in danes potekale FIS tekme za deskarke in deskarje paralelnih disciplin, na katerih je nastopila tudi tričlanska slovenska zasedba.

Z odličnimi nastopi je nadaljeval Jure Hafner, ki je že pred tednom dni v Avstriji osvojil tretje mesto. Tokrat je na prvi veleslalomski preizkušnji ugnal vso konkurenco, danes pa je prišel še na drugo mesto, boljši je bil le domači predstavnik Bagozza, ki je bil pred 24. urami drugi. Črt Ikovic je bil včeraj 13., danes pa je nastopil še bolje in zasedel sedmo mesto, Sara Goltes pa je bila v ženski konkurenci najprej šesta, nato pa peta.

Razultati

Vir: sloski


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PRIDRUŽI SE NAM

  • OGLASNI PROSTOR

  • ADMIN