T..." /> I. SLS svetovno prvenstvo – ADRENALIN

Šport

Published on January 19th, 2019 | by Irena Sturm

0

I. SLS svetovno prvenstvo

Ta vikend se je odvilo najhujše tekmovanje v zgodovini elitne Street League Skateboarding serije, kjer je Monster Energy skejter Nyjah Huston postal novi svetovni prvak v street disciplini. 24. letni Nyjah iz Laguna Beach, Kalifornije je v Carioca Areni v Rio de Janieru pred zagretimi brazilskimi navijači še petič v svoji karieri osvojil omenjeni prestižni naslov.

Na stopničkah se mu je še pridružil novi član Monster Energy družine Kelvin Hoefler iz São Paula, ki je po napetem head to head dvoboju osvojil 2. mesto. Izjemno tehnično podkovani 24. letni Brazilec je v letu 2018 na vsakem SLS World Tour tekmovanju stal na podiumu kot tudi na Pro Openu v Londonu.

Letošnje SLS svetovno prvenstvo je postreglo z novim, mednarodnim tekmovalnim formatom. SLS profesionalnim skejterjem so se pridružili še ostali iz celega sveta, ki so se na prvenstvo uvrstili skozi interne kvalifikacijske serije in tako dobili priložnost potegovati se za naslov svetovnega prvaka v ženski in moški konkurenci.

Tekmovanje je potekalo pod okriljem mednarodne rolkarske organizacije World Skate, kjer smo imeli možnost videti tekmovalce iz Avstralije, Belgije, Brazilije, Kanade, Kitajske, Francije, Nemčije, Japonske, Španije, ZDA, Velike Britanije in še mnogih ostalih držav.

Vir: Monsterenergy.com

Tags: , , ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN