Lajfstajl no image

Published on December 17th, 2017 | by admin

0

iSPACE VIP party v Londonu!

@ Bachus Center

iSPACE portal zaključuje svojo akcijo VIP party v Londonu! Srečn izžrebanec bo naslednji mesec odpotoval v London, kjer bo užival v luksuznem hotelu z večerjo! Čaka ga tudi VIP članstvo in obisk fantastičnega objekta Ministry of Sound, ter zagotovljena slava, kot VIP član iSPACE portala!

Akcija, ki je trajala dobro leto se bo zaključila z big eventom in žrebom 11. septembra 2008 v Bachus centru, kjer bodo DJ Shark, NYN in Jaka poskrbeli, da se bodo naše ritke pošteno stresale, saj nam bodo stregli s kvalitetno elektronsko glasbo!

Izmed vseh članov bo izbranih 20 fianlistov – 10 bejb in 10 tipov, ki imajo na svojem profilu najbolj odbite fotke, bloge, komentarje in so bili najbolj aktivni na iSPACE portalu! Vsi finalisti bodo na žur v Bachusu povabljeni kot VIP gostje, a le eden izmed njih bo lahko odpotoval v London s svojim najboljšim prijateljem ali prijateljico! O tem bo odločil žreb!

Torej si že naložil na svoj iSPACE profil svoje najbolj odbite fotke in bloge? Pohiti, da ne zamudiš zadnjega klica za letalo, ki bo zelo kmalu odletelo v London!

www.ispace.si

PR/Petra


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN