Muska

Published on February 12th, 2019 | by Irena Sturm

0

Kikiriki in DIE! GOLDSTEIN v Komuni

Kino Šiška predstavlja mojstra noise drone glasbe v Kino Komuna

Na drugem koncertu cikla v 2019 se bosta predstavila mojstra noise drone glasbe DIE! GOLDSTEIN in Kikiriki, ki z osebnim artikuliranim pristopom v glasbo vnašata sveže družbenopolitične vsebine in kontekste. Ustvarjalca skozi prostorski vakum širita masivno psihedelično gmoto in jo oblikujeta v avdiovizualno potovanje.

Ob njunih solo skladbah – Kikiriki bo izvedla novo delo “Radio Drama”, DIE! GOLDSTEIN pa “Distopično utopijo” (2017) – bosta ustvarjalca premierno izvedla skladbo “Space Out”, v kateri se sprašujeta, kako izstopiti iz toksične zemeljske bolečine in prestopiti v sproščujočo praznino vesoljskega vakuma. ZVO.ČI.TI so.und.ing DUOje cikel elektroakustičnih performativnih zvočnih dogodkov, ki predstavljajo premierna dela – plod sodelovanja slovenskega in mednarodnega umetnika, v kuraciji Braneta ZormanaProdukcija: CONA. Koprodukcija: Kino Šiška.

Vir: Center urbane kulture Kino Šiška, Napovednik.com

Tags: , , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN