League of Legends – ADRENALIN

Lajfstajl

Published on January 28th, 2019 | by Irena Sturm

0

League of Legends

Slovenski League of Legends talenti, ki bodo oblikovali leto 2019
Ste že slišali za Nemesisa, Crownshota in prmka? Čas je, da spoznate mlade slovenske talente LOL sveta.
Slovenci na mednarodni sceni profesionalnih igralcev videoiger že dolgo nismo več nepoznani. Svojega predstavnika smo imeli v igri Heroes of the Storm, v League of Legends je Mikyx eden najboljših (če ne najboljši) supportov v Evropi in pred nedavnim se je veliki evropski organizaciji pridružil tudi Fornite igralec Tohaj
Vsako leto ob koncu sezone navijači nestrpno pričakujejo, kakšne ekipe bodo sestavile e-športne organizacije in se sprašujejo, ali bo njihov najljubši igralec ostal v najboljši ekipi, ali pa se bo morda pridružil ekipi največjih rivalov.
League of Legends European Championship (LEC), novo ime in franšiza, ki sta nadomestila nekdanji European League of Legends Champion Series, bo s prvo sezono nastopil 18. januarja 2019. V LEC-u ima svoje mesto deset najboljših ekip iz cele Evrope, ki se v dveh sezonah borijo za naslov evropskega prvaka, s katerim si prislužijo tudi uvrstitev na svetovnem prvenstvu.
Ponovno bomo lahko spremljali igralce pod okriljem največjih evropskih organizacij G2 Esports in Fnatic, vračajo se tudi lanske ekipe Schalke 04Misfits GamingVitality in Splyce, seveda z nekoliko spremenjenimi postavami. Na novo pa bodo nastopile ekipe RogueSK Gaming in Excel Esports.
V letu 2019 bomo Slovenci dobili še dodatne okrepitve. Katere nove talente bomo torej lahko spremljali?
Tim ‘Nemesis’ Lipovšek – Fnatic (LEC)

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN