Šport

Published on February 12th, 2019 | by Irena Sturm

0

Naši smučarji rasturajo v Areju

Ilka Štuhec in Štefan Hadalin slavila na Svetovnem prvenstvu v hitrih disciplinah

Pretekli teden se ne bi mogel končati lepše. Ilka Štuhec je včeraj osvojila nov naslov svetovne prvakinje v smuku, Štefan Hadalin pa je na današnji alpski kombinaciji postal svetovni podprvak. Slovenska ekipa pa ima pred seboj nove preizkušnje.

Jutri nas bodo na ekipni tekmi, ki se bo začela ob 16. uri, zastopali Ana Bucik, Maruša Ferk, Jakob Špik in Tijan Marovt. Po dnevu premora bo v četrtek prišel na vrsto ženski veleslalom, s startoma ob 14.15 in 17.45, na katerem bomo držali pesti za Meto Hrovat, Nejo Dvornik in Bucikovo.

Dan kasneje, na moškem veleslalomu, bo prvič na prvenstvu napadel Žan Kranjec, ob njem pa bosta nastopila še Hadalin in Miha Hrobat. Tudi moški veleslalom je popoldanski in bo na sporedu ob isti uri kot ženski.

Kot smo že vajeni vsa leta, se velika tekmovanja zaključujejo s slalomskimi tekmami.
V soboto nas bodo na ženskem zastopale Bucikova, Ferkova in Hrovatova, na moškem v nedeljo pa Hadalin, Kranjec in Špik. Obe tekmi se bosta začeli ob 11.00 in nadaljevali ob 14.30.

Vir: Smučarska zveza Slovenije

Tags: , , ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN