Danes se je na sedežu podjetja Spar Slovenija odvil žreb par..." /> Pari polfinala 18. Pokala Spar – ADRENALIN

Šport

Published on January 22nd, 2019 | by Irena Sturm

0

Pari polfinala 18. Pokala Spar

Danes se je na sedežu podjetja Spar Slovenija odvil žreb parov polfinala 18. Pokala Spar. Na finalni turnir so se uvrstile ekipe Petrola Olimpije, Helios Sunsov, Sixta Primorske in Hopsi Polzele. Najboljša košarkarska moštva se bodo med seboj pomerila v Areni Bonifika v Kopru, zaključni obračun štirih ekip pa bo letos na sporedu 16. in 17. februarja 2019.

Žreb polfinalnih parov slovenskega pokalnega tekmovanja v košarki, kjer so bili prisotni predstavniki vseh štirih udeležencev zaključnega turnirja, sta podjetje SPAR Slovenija in Košarkarska zveza Slovenije izkoristila tudi za podaljšanje sodelovanja, ki traja že 19 let. Igor Mervič, direktor podjetja SPAR Slovenija, je ob tem povedal: »Trenutno v slovenski košarki vladajo turbulentni časi. Če se navežem na pokal SPAR, si ne želim ponovitve lanskoletne situacije. Dobro se spominjam, kako je bilo – ekipa Olimpije je prišla na igrišče z namenom, da tekmo izgubi. Kdorkoli se ukvarja s športom, ve, kaj to pomeni. Želeti si moraš zmage, ne poraza. Narobe je, če nimaš motivacije in to je zadnja stvar, ki bi si jo letos želel videti na igrišču, pa naj gre za kateri koli klub. Kot športnik moraš biti ponosen in privilegiran, da lahko igraš posamezen šport, zato je nesprejemljivo priti na igrišče popolnoma brez duše. Pričakujem, da bo letos drugače in si želim videti čim več bojevniškega in športnega duha.«

Predsednik KZS Matej Erjavec pa je izrazil hvaležnost, da podjetje SPAR Slovenija s slovensko košarko ostaja povezano v dobrem in slabem.

Vir: Adrenalin.si

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN