Muska no image

Published on December 17th, 2017 | by admin

0

Peti Si.mobilov Žur z razlogom

Dj Umek v parku Tivoli

Donacija 10.000 evrov društvu Beli obroč in promocija SMS donatorstva. V Tivoliju jih je na Umeka plesalo več kot 30.000, nekateri tudi v virtualnem svetu SecondLife.

V soboto 30. avgusta, je Si.mobil v ljubljanskem parku Tivoli že petič gostil brezplačno zabavo z DJ Umekom. Žur z razlogom, tradicionalni zaključek počitnic in poletne festivalske sezone z dobrim namenom, se je, ker je prerasel Jakopičevo sprehajališče, letos odvijal na novi lokaciji Pasja raven ob športnem centru Tivoli.

DJ Umek, ki je v goste povabil kalifornijskega raperja Spinza in predstavil tudi nekaj skladb s prihajajočega novega albuma, je v parku razgibal prek 30.000 tisoč ljubiteljev plesne glasbe. Zabava se je začela že ob 17h, vzdušje pa je doseglo vrelišče malo pred 23. uro, ko je ljubljanski župan Zoran Jankovič množici in organizatorju sporočil, da se lahko zabava nadaljuje do polnoči. Žur z razlogom je namenjen spodbujanju SMS donatorstva in družbene odgovornosti mladih ter pomoči humanitarnim organizacijam.

Prejemnik Si.mobilove donacije v višini 10.000 evrov je ponovno Društvo Beli obroč, ki pomaga žrtvam kaznivih dejanj. Žur se je sočasno odvijal tudi v virtualnem svetu Second Life, kjer so ob tej priložnosti odprli slovenski otok dobrodošlice.

Futuristing


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN