Šport

Published on January 22nd, 2019 | by Irena Sturm

0

Red Bull Air Race Challenger

Novi piloti iz Avstrije, Švice in ZDA se pridružijo razredu Red Bull Air Race Challenger

Šesta sezona dirke v voznem razredu svetovnega prvenstva Red Bull Air Race  bo  razširila floto s tremi mladimi piloti iz Avstrije, Švice in Amerike. Tako bo po novem 12 pilotov Red Bull Challenger Cupa.

Devet pilotov v postavi 2019 ima izkušnje preteklih sezon, vključno z branilcem, lanskoletnim prvakom, prvim pilotom iz Poljske, Lukom  Czapielo, ki je osvojil naslov v Red Bull Air Raceu, in tudi dvakratni Zmagovalec Challenger pokala v Nemčiji Florian Bergér. Seved ne smemo pozabiti na  Mélanie Astles (FRA) , edino žensko predstavnico v tem elitnem tekmovalnem razredu.

2. in 3. februarja bo v Abu Dhabiju prva prestižna dirka, od skupno osmih, ki nam bodo v letu 2019 zviševale pritisk.

Vir: Red Bull Content Pool

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN