Muska

Published on March 30th, 2018 | by admin

0

Roza se vrača v Klub K4

Legendarni klub spet odpira svoja vrata samo za vas. Vabljeni na Roza K4 Ressurection party!  Najbolj vroča serialka se vrača domov. Sveža ekipa, ekstravagantni gostitelji in atraktivni nastopi.

Restoration floor:
– Maj
– VJ 5237

Nastopi:
– MC
– Hellstar Luna S.S.

go go plesalci

Resurgence floor:
– Karin Bossman
– Volk

maître d’: Lady Coco Beau/ Madam Cocoblow
Njena dualistična narava vas ne bo pustila hladne.

Največja balkanska jasnovidka in zdravilka strtih src Madame Fafalina vam bo na mističnem vrtu K4, odgovarjala na vaša najbolj intimna vprašanja.

Primer: “Ko me je fant na plesišču močno stisnil, sem med nogami začutil trd predmet podoben steklenici. Ali je moj fant alkoholik?“

—-
Društvo ŠKUC
http://www.skuc.org/

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
6€ < 24.00h < 8€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PRIDRUŽI SE NAM

  • OGLASNI PROSTOR

  • ADMIN