Šport

Published on February 7th, 2019 | by Irena Sturm

0

Štante 16. na SP v deskanju

Štante 16. na SP v snežnem žlebu v deskanju na snegu

V ameriškem Park Cityju se je ob izredno slabih vremenskih razmerah nadaljevalo svetovno prvenstvo v deskanju na snegu. Po odpovedi preizkušenj v skokih, na katerih bi morala tekmovati Urška Pribošič in Naj Mekinc, so na vrsto prišle kvalifikacije v snežnem žlebu in s tem tudi nastop našega edinega predstavnika v tej disciplini, Tita Štanteta.

Za deset mest, ki je vodilo v petkov finale se je borilo trideset tekmovalcev, najvišjo oceno pa je prejel Japonec Yuto Totsuka (86.50). Sledil mu je predstavnik Švice Patrick Burgener (83.75), tretji pa je bil Avstralec Scotty James (80.75). Štantetu je uspela dobra vožnja, za katero so mu sodniki namenili oceno 53.50, to pa je pomenilo uvrstitev na končno 16. mesto.

Vir: Smučarska zveza Slovenije

Tags: , ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN