Najbolj zanesl..." /> Techno Oldies Goldies v štirki – ADRENALIN

Muska

Published on January 21st, 2019 | by Irena Sturm

0

Techno Oldies Goldies v štirki

Najbolj zanesljiva štirkina 4×4 štemarca je končno nazaj. Dojaja, Gaby, Plotz in Lazy nas bodo zopet razveseljevali. Potrošniško rekreacijo bo na velikem flooru vodila popolna ekipa techno inštruktorjev, ki so mišičevje pričeli nabirati že globoko v devetdesetih.

Poleg vonja po Štirki z ventili, Propagandi, Africi in podobnih rejverskih oazah, bo 26. januarja prisotna še ena legenda, ki je kariero za DJ pultom pričela pred več kot 20 leti. DJ Gaby je ena izmed prvih slovenskih sukačic plošč, ki je v najstniških letih najprej poprijela za technoidne plate, a se kmalu podala na (psy)trance potovanje, ki ji je med drugim prineslo nastope na masovkah kot so Ozora, Boom in Glade. Poleg techno odloma tokrat na oldisih torej še trance pralnica. No school like the old school!

Vir: Klub K4, Napovednik.com

Tags: , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN