Lajfstajl no image

Published on December 17th, 2017 | by admin

0

TRADICIONALNI SEJEM RABLJENIH UČBENIKOV

V LJUBLJANSKIH KRIŽANKAH

Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS) letos drugič organizira tradicionalni sejem rabljenih učbenikov v ljubljanskih Križankah. Sejem omogoča socialno šibkejšim, ki si težko privoščijo nove učbenike, možnost, da pridejo do potrebnih šolskih knjig, tistim varčnejšim pa, da prihranijo kakšen evro.

Za vse obiskovalce in prodajalce je vstop prost, prodajni prostor pa bo opremljen z brezplačnimi mizami za prodajalce. Organizatorji smo poskrbeli tudi za brezplačne kataloge odobrenih učbenikov za srednje in osnovne šole.

Družbeno koristen dogodek se bo odvijal prvi vikend v septembru. V petek, 5. 12. bo prodaja potekala od 12.00 do 19.00 ure, v soboto, 6. 12. pa od 9.00 do 17.00 ure.

Vljudno vabljeni!

Sara Drašković


About the AuthorLeave a Reply

Your e-mail address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN