Šport

Published on January 28th, 2019 | by Irena Sturm

0

V Moskvi osvojila deveto mesto

Kotnikova in Mastnak deveta ekipno
Po paralelnem slalomu za svetovni pokal je v Moskvi prišla na vrsto še ekipna tekma. V ruski prestolnici sta naše barve branila Gloria Kotnik in Tim Mastnak.

Naša deskarka in deskar sta se v osmini finala spopadla z domačima predstavnikoma Mileno Bykovo in Dmitryjem Loginovim. Tekmeca sta se, tako kot v zadnjih dveh dneh mnogi ruski deskarji in deskarke, na terenu znašla bolje in našo ekipo ugnala za 58 stotink sekunde.

Veliko finale je prineslo rusko-avstrijski dvoboj, kot zmagovalca pa sta izšla naša severna soseda Daniela Ulbing in Benjamin Karl, ki sta ugnala Natalio in Andreya Soboljeva. Na stopničke sta prišla tudi Julie Zogg in Dario Caviezel iz tretje ekipe Švice. Končna uvrstitev Glorie in Tima je bilo deveto mesto.

Tags: , , ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN