Marljivi folk ..." /> We bless this mess v Komuni – ADRENALIN

Muska

Published on January 9th, 2019 | by Irena Sturm

0

We bless this mess v Komuni

Marljivi folk punker We Bless This Mess, ki smo ga v preteklih dveh letih v solo izvedbi spoznali v Šiški in na festivalih MENT Ljubljana ter Punk Rock Holiday, se 17. januarja vrača s polnopravnim bendom in svežo ploščo. Ogrele nas bodo domače punk starešine, Real Life Version iz Ajdovščine.

Portugalec Nelson Graf Reis, sicer tudi tetovator in vodja neodvisne založbe Oh Lee, je v zadnjih nekaj letih kot We Bless This Mess s kitaro, srčnim vokalom ter pozitivno naravnanimi komadi prekrižaril Evropo po dolgem in počez, skočil čez lužo na SXSW ter se oglasil tudi na priznanih festivalih, kot so Reeperbahn, Sziget in Europavox. Ob tokratnem obisku Podalpja nam bo z bendom predstavil septembra izdani album Awareness Songs & Side Stories, ki je požel odobravajoče kritike na račun čudovitih aranžmajev, jasne produkcije in brutalne iskrenosti.

Eno leto po koncertu ob izdaji albuma Furious Winds and Ice Cold Showers se bodo v Šiško vrnili ajdovski veterani Real Life Version, ki jih že skoraj 15 let poganjajo močna pripadnost lokalni hardcore sceni, prijateljstvo in DIY pristop. Bend, čigar člani so sicer dejavni tudi v zasedbah The Hoax ProgramMart in Bed Religion, nas bo razgrel s svojo pankovsko melodiko in preverjeno energičnim nastopom.

Vstopnice že v prodaji prek spleta in prodajne mreže mojekarte.si.

Vir: Kino Šiška

Tags: , , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN