Šport

Published on December 10th, 2018 | by admin

0

Začetek tudi v snežnem žlebu

Svetovni pokal za deskarke in deskarje prostega sloga se nadaljuje v Copper Mountainu v ZDA. Fantje in dekleta so se prvič v sezoni pomerili v snežnem žlebu, med nastopajočimi pa je imela predstavnika tudi Slovenija in sicer Tita Štanteta.

Danes so bile na sporedu kvalifikacije, v katerih se je za sobotni finale deseterice borilo 41 tekmovalcev iz dvanajstih držav. Tit je nastopil v drugi kvalifikacijski skupini, bolje pa mu je uspela prva izmed dveh voženj. Zanjo so mu sodniki namenili oceno 50.50, kar ga je popeljalo na 12. mesto oziroma v skupni razvrstitvi obeh skupin na 25.

Najboljšo oceno je prejel Japonec Raibu Katayama (93.50), sledil mu je rojak Ikko Anai (90.50), tretji pa je bil Švicar Patrick Burgener (91.00).

 

Foto: gepa

Tags: , , ,


About the AuthorBack to Top ↑
  • BREZ STRAHU NI POGUMA

    K sodelovanju vabimo vse posameznike, kolektive, društva, organizatorje, klube, medije in pokrovitelje, ki razvijajo lokalno sceno in jim ni vseeno za prihodnost adrenalinskih športov, alternativne muske in urbanega življenjskega sloga. Oglasite se nam! Uresničujemo nepričakovano, častimo tiste, ki ne igrajo po pravilih, ki potiskajo meje, imajo slo po življenju, ki plavajo proti toku, imajo strast do adrenalina in se ne bojijo hoditi po novih poteh. Adrenalin ponuja široko paleto svetovne vsebine, hkrati pa se ponaša z lokalnimi interesi. Naš novinarski pristop temelji na ideji vizualnega pripovedovanja zgodb, z edinstvenimi in zanimivimi zgodbami, ki so odlično spisne in raziskane. Z navdušujočimi in ekskluzivnimi fotografijami ter sodobnim oblikovanjem, ustvarjamo bralni užitek najvišje kakovosti.
  • PODCAST

  • OGLASNI PROSTOR

  • PRIDRUŽI SE NAM

  • ADMIN